NEFFA Events - Friday April 20, 2018
Preliminary Schedule -- Subject to Change!
View: Saturday - Sunday - Change View Type - Event Code Info

Middle School Rm. 103/104
7:00pmLever Harp, Trad & Modern PF -- Lark (50 min.)
8:00pmCrafty Maidens & Cruel Mothers E -- Lindsay Straw (50 min.)
9:00pmThe Sea It Is My Heart's Delight E -- Bluestockings (60 min.)
Middle School Auditorium Stage
7:00pmBulgaria & More E -- Zdravets (50 min.)
8:00pmA Night at the Old English Music Hall GB -- The Old Howard Troupe (50 min.)
9:00pm"Pardon Our French" E -- T-Acadie (50 min.)
10:00pmPub Sing G -- Jeff Keller (60 min.)
Middle School Rm. 105/106
7:00pmIsraeli for All DB -- Joan & Jim Savitt (50 min.)
8:00pmInternational Dancing - Join the Club DS -- Marcie Van Cleave, International Music Club (50 min.)
9:00pm1920's Couple Dances DB -- Chris Ricciotti (65 min.)
10:15pmCajun Fais Do Do DB -- T-Acadie (75 min.)
Middle School Dance Hall
7:00pmEnglish Country Dance Clever Collaborations DS -- Val Medve, Calliope (50 min.)
8:00pmEnglish Country Dance: New Tunes, New Dances DS -- David Millstone, The Mad Katters (50 min.)
9:00pmInternational Folk Dance NS -- Cambridge Folk Orchestra (65 min.)
10:15pmBalkan & International Folk Dance NS -- Sladka (75 min.)
High School Dance Hall
7:00pmWelcome to NEFFA Contras DS -- Lisa Greenleaf, Roaring Jelly (50 min.)
8:00pmAmazing Return Contras DS -- Ron Blechner, Chimney Swift (50 min.)
9:00pmContra Medley NX -- Free Association (20 min.)
9:30pmContras Squared DS -- Bob Isaacs, The Dixie Butterhounds (50 min.)
10:30pmThank Goodness It's Contras (TGIC) DS -- Dan Black, Calluna (60 min.)
High School Rm. 125
7:30pmIntro to Contra Dancing DB -- Beth Parkes, Black River Ironworks (75 min.)
9:00pmIntro to English Country Dance DB -- Susan Taylor, Copacetic (75 min.)
10:30pmLearn Danish Almost-Zwiefachers TS -- Patrick McMonagle (60 min.)
High School Rm. 176
7:00pmAppalachian Songs E -- Robert Tincher (50 min.)
8:00pmTrad Songs & Tunes E -- Neal MacMillan, Joanie Bronfman (50 min.)
9:00pmBalkan Accordion Treasures E -- Gawain Thomas (50 min.)
10:00pmHungarian Accordion Folk Music E -- Michael Kovatch (60 min.)


New England Folk Festival Association