NEFFA G Events
(Group Participation)
Note: This was the listing for the now-concluded 2021 Festival. The events for the 2022 Festival will be put here in February 2022


Friday April 23, 2021
 7:00pmBulgarian Singing Workshop G -- Tatiana Sarbinska -- Chorus Room (60 min.)
 7:00pmMulti-Folk Idiom Jam With Sheet Music G -- Yaron Shragai -- Jamming Room (60 min.)
 7:30pmStory Swap GF -- Bruce Marcus -- Learning/Discussion Room (60 min.)
 8:30pmEnglish Music Hall Singalong with the Old Howard Troupe G -- The Old Howard Troupe -- Chorus Room (60 min.)
 10:00pmSinging for Peace G -- Gary Blanchard -- Chorus Room (60 min.)
 10:00pmFaster Old Time Jam G -- Jane Rothfield, Beverley Street Stringband -- Jamming Room (60 min.)

Saturday April 24, 2021
 11:00amWaltz Session G -- Bob Alessio, Three Quarter Time -- Jamming Room (60 min.)
 11:00amBalkan Kefana Singalong G -- Henry Goldberg -- The Pub (60 min.)
 12:30pmBallad Sing with the Mermaid's Tavern G -- Lynn Noel, The Mermaid's Tavern -- Chorus Room (60 min.)
 1:00pmFSSGB Singing Party G -- Folk Song Society of Greater Boston -- The Pub (60 min.)
 2:00pmBeatles Singalong G -- Gene Albert, Rocking Horse People -- Chorus Room (60 min.)
 2:30pmPMFF Chantey and Maritime Sing G -- Jamie Bishop, PMFF Board of Trustees -- The Pub (60 min.)
 3:30pmTune Writing Workshop G -- Larry Unger -- Jamming Room (60 min.)
 4:00pmHave a Gay Old Time: LGBT+ Songs G -- Rebecca Maxfield, April Grant -- The Pub (60 min.)
 5:00pmLatvian Folk Songs G -- EJ Barnes -- Chorus Room (60 min.)
 5:30pmCowboy & Western Singalong G -- Ellen "Buffie" Groves, Fishken & Groves -- The Pub (60 min.)
 6:30pmLove is Little: Shaker Song G -- April Grant, EJ Barnes -- Chorus Room (60 min.)
 6:30pmEloise & Co. Jam G -- Rachel Bell, Eloise & Co. -- Jamming Room (60 min.)
 7:00pmSong Swap Party G -- Nicole Singer -- The Pub (60 min.)
 8:30pmPower Harmonies G -- Ken Mattsson, Power Harmonies -- The Pub (60 min.)
 10:00pmPub Sing G -- Jeff Keller -- The Pub (60 min.)

Sunday April 25, 2021
 11:00amSecular Hymn Circle G -- Cate Clifford, Lynz Morahn -- The Pub (60 min.)
 12:30pmShape Note Workshop G -- Glen Wright & Friends -- The Pub (60 min.)
 1:00pmUkulele Meetup G -- Dan Lynn Watt & Molly Lynn Watt -- Jamming Room (60 min.)
 4:00pmHypnotic Old Time Jam G -- Cathy Mason, Stephen Arkin -- Jamming Room (60 min.)
 4:30pmNigunim: The Soul of Jewish Music G -- Zach Mayer -- Chorus Room (60 min.)


New England Folk Festival Association